Høstkonferanse 2020

VELKOMMEN TIL RP-FORENINGENS HØSTKONFERANSE

Tid: Fredag 25. september kl. 17:00 til søndag 27. september etter lunsj.
Sted: Soria Moria Hotell i Oslo
NB!: Kort påmeldingsfrist! Meld deg på innen 12. august.

RP-foreningen ønsker velkommen til Høstkonferanse på Soria Moria Hotell i Oslo, Voksenkollveien 60, som ligger ca. 8 km fra sentrum.

Nå er det lenge siden vi har vært samlet og vi ser frem til endelig å kunne få dette til!
Soria Moria Hotel ligger bare 4 minutters kjøring fra hoppbakken i Holmenkollen og 900 meter fra Voksenåsen tunnelbanestasjon. Hotellet tilbyr tilgang til innendørs basseng, badstue og treningssenter og har fine turområder.

Denne samlingen blir som vi har sagt i innlegget på RP-siden vår kun for de voksene. Siden dette er et ordinært hotell blir det pga. situasjonen veldig problematisk og få til egne aktiviteter for barna.

Vi starter opp fredag 25. september og avslutter etter lunsj på søndag 27. september.

Vi vil arrangere minst en felles aktivitet, i tillegg blir det blir forskningsnytt med Martin, innlegg fra Team RP og Vinn Vinn-prosjektet. Vi sender ut et fullstendig program litt senere i slutten av august.

Vi gleder oss til å møte dere igjen og håper at så mange som mulig får mulighet til å være med.
Fortsatt god sommer 😊
Hilsen fra Styret

Egenandeler

Kr. 800 per person i enkeltrom, alt inkludert
Kr. 600 per person i dobbeltrom, alt inkludert

Rom

Vi regner med at du ønsker enkeltrom hvis du melder deg på alene. Imidlertid står selvsagt enhver fritt å avtale romdeling med en annen deltaker. Dette registrerer du i så fall i påmeldingsskjemaet ved å bestille kun 1 voksen i dobbeltrom til 600 kr., og svare Ja på spørsmålet om du skal dele rom med en annen, og deretter fyller inn navnet på den andre deltakeren. På denne måten bestiller og betaler dere hver deres billett til riktig pris og vi får en oversikt over hvem som skal dele rom.

Det overnevnte er ikke nødvendig å gjøre dersom man bestiller 2 stk. voksne i dobbeltrom på samme ordre.

Transport og ledsaging

For dere som kommer med fly vil foreningen sette opp en buss som kjører dere samlet fra Gardermoen til hotellet. Bussavgangen fra Gardemoen vil bli ca. 15:30. Foreningen vil ha sin egen ledsager på bussen. Returen fra hotelle til Gardermoen på søndagen, vil ha avgang kl 14:00.

For dere som kommer via sentrum (Oslo S) vil det være en ledsager som følger alle til T-banen og til hotellet. Ledsageren vil stå ved infotavlene ved spor 8 og 9. Vi drar fra møtestedet presis Kl. 15.30.

Reisestøtte

Det gis reisestøtte inntil 1500 kroner for reiseutgifter som overstiger 500 kroner. Reisestøtte gis kun til medlemmer av RP-foreningen. Reiseutgiftene må kunne dokumenteres og det forutsettes at billigste reisemåte er blitt benyttet. Skjemaet for reisestøtte ligger på våre nettsider, og skal benyttes i etterkant av arrangementet.

Assistanse

Har du behov for assistanse for å finne fram på hotellet eller ved måltider? Vi stiller med et par personer som har til oppgave å yte denne servicen. Har du behov for assistanse utover dette anbefaler vi deg å ha med egen ledsager.

Påmelding

Påmeldingsfristen er allerede 12. august. Meld deg/dere på ved å velge antall billetter i kolonnen til høyre og klikk på "Neste"-knappen.

Starter
25.09.2020

Slutter
27.09.2020